Μπάσκετ: «Πράσινος» ο Φελντέιν

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 12:59
UPD:13:18
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου παίκτη (φωτ. αρχείου) στο «τριφύλλι», οπότε το μόνο που απομένει είναι να γωνστοποιηθεί επίσημα και από την ΚΑΕ.

A- A A+

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Τζέιμς Φελντέιν, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.

Ο σκόρερ που αναζητούσε ο Παναθηναϊκός στην περιφέρεια βρέθηκε και είναι ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου παίκτη στο «τριφύλλι», οπότε το μόνο που απομένει είναι να γωνστοποιηθεί επίσημα και από την ΚΑΕ.

«Ο Τζέιμς Φελντέιν, εξαιρετικός σουτέρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό» έγραψε ο γνωστός ατζέντης στο Twitter. Κατάγεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ικανότατος σουτέρ, πολύ καλός δημιουργός, αλλά του λείπει η εμπειρία σε επίπεδο κορυφής, ενώ δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρωλίγκα.

Η ενσωμάτωσή του στην ομάδα του Παναθηναϊκού θα αργήσει κάπως, καθώς θα λάβει μέρος με τη Δομινικανή Δημοκρατία στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που θα γίνουν 31/8-12/9 στο Μεξικό.

Πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα της ιταλικής Καντού, όπου μέτρησε στο ιταλικό πρωτάθλημα 12,6 πόντους και 2,8 ασίστ. Προς το τέλος της σεζόν, πήγε στο Πουέρτο Ρίκο για λογαριασμό της Μπαγιαμόν, όπου τα νούμερα του αυξήθηκαν κατακόρυφα, έχοντας σε 17 ματς 24.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ.

Φυσικά, είναι διεθνής και συμμετείχε στο περσινό Μουντομπάσκετ, έχοντας 9.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις