Ολυμπιακός: Υψηλούς στόχους έθεσαν οι «ερυθρόλευκοι»

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 19:59
UPD:20:03
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τη νέα χρονιά πιο απαιτητική σε σχέση με την προηγούμενη και έδωσε σύνθημα για σκληρή δουλειά.

A- A A+

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου είχαν χθες οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι στόχοι που έθεσαν εξαρχής οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υψηλοί. Παρά τις πολλές απουσίες που είχαν οι πρωταθλητές, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, παραδέχθηκαν ότι οι κινήσεις που έγιναν στο ρόστερ μαρτυρούν ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα σεζόν με γνώμονα να πρωταγωνιστήσει εντός κι εκτός των συνόρων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τη νέα χρονιά πιο απαιτητική σε σχέση με την προηγούμενη και έδωσε σύνθημα για σκληρή δουλειά.

«Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Θέλουμε να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμη καλύτερη. Και τα νέα παιδιά που ήρθαν επιλέχτηκαν με αυτό κατά νου. Να είναι και καλοί αμυντικοί. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια ομοιογένεια με την περασμένη χρονιά και ακόμη καλύτερη».

Χάντερ: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Οθέλο Χάντερ περιμένει να δει καλύτερο τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός σέντερ είπε: «Να γίνουμε καλύτεροι, διότι άλλαξαν πολλά στην ομάδα και από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάρουμε περισσότερες νίκες να πάρουμε και την Ευρωλίγκα».

Αθηναίου: «Άλμα στην καριέρα μου»

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Γιάννης Αθηναίου εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει τη δική του… σφραγίδα στην ομάδα: «Βλέπω αυτό το άλμα στην καριέρα μου ως τεράστια ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θέλω να δώσω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να γίνω κομμάτι αυτούς του τεράστιου συλλόγου».

Παπαπέτρου: «Θέλω να τους δικαιώσω»

Αποφασισμένος να δικαιώσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του δήλωσε ο Γιάννης Παπαπέτρου: «Ο στόχος μου είναι να επανέλθω σε πλήρεις ρυθμούς και στη συνέχεια να φτάσω σε καλή φυσική κατάσταση μετά το χειρουργείο. Έχει διαμορφωθεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Η ομάδα είναι πλήρης, έχει ταλέντο και με τον καιρό θα παίζουμε όλο και καλύτερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις