ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Όρτον

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 16:38
UPD:16:43
EPA/PETER POWELL

Η Ένωση «γεμίζει» με τον καλύτερο τρόπο τη ρακέτα της, καθώς μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη σέντερ (ζυγίζει 116 κιλά), ο οποίος φημίζεται για την έφεση που έχει στα ριμπάουντ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο θηριώδης σέντερ (2.08μ) Ντάνιελ Όρτον ανήκει από σήμερα στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Η Ένωση «γεμίζει» με τον καλύτερο τρόπο τη ρακέτα της, καθώς μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη σέντερ (ζυγίζει 116 κιλά), ο οποίος φημίζεται για την έφεση που έχει στα ριμπάουντ.

Ο Αμερικανός αποφοίτησε από το κολέγιο του Κεντάκι και το 2010 επελέγη στο Νο 29 των ντραφτ από το Ορλάντο. Έπαιξε λίγο στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα σε 55 αγώνες, φορώντας την φανέλα του Ορλάντο, της Οκλαχόμα και της Φιλαδέλφεια, έχοντας 2,8 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το κορυφαίο πρωτάθλημα και πήγε στην Κίνα, στις Φιλιππίνες και στο NBDL. Την τελευταία περίοδο είχε 6,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 1 τάπα κατά μέσο όρο στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του NBA.

Είναι ένας πολύ δυνατός σέντερ, που έχει καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, ενώ είναι ικανός αμυντικός, ιδιαίτερα μέσα στη ρακέτα. Στα αρνητικά, δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος στις περιστροφές, ενώ είναι άστοχος στις βολές. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις