Γ.Αναστασίου: «Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο»

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 13:25
UPD:13:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε ό,τι αφορά τα επερχόμενα ματς, ο Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου) με την ομάδα από το Αζερμπαϊζάν για τα play off του Europa League, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επανέλαβε ότι «το άγνωστο πάντα κρύβει παγίδες»

A- A A+

Για τις παγίδες που κρύβουν τα παιχνίδια με την Γκαμπάλα μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία, όπου απόψε οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό τη Σοσιεδάδ (21:00).

Αναφερόμενος αρχικά στο ματς με τους Βάσκους, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Υπάρχουν στόχοι, όπως σε κάθε φιλικό που δίνουμε. Θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες, να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι άλλοι, διότι ακολουθούν πολλά ματς τις επόμενες εβδομάδες και θέλουμε να τους έχουμε όλους έτοιμους. Θα παίξουμε με μία δυνατή ομάδα και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα».

Σε ό,τι αφορά τα επερχόμενα ματς με την ομάδα από το Αζερμπαϊζάν για τα play off του Europa League, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επανέλαβε ότι «το άγνωστο πάντα κρύβει παγίδες». Τόνισε χαρακτηριστικά: «Είδαμε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών που έδωσαν με την Ντιναμό Τιφλίδας, την Τσουκαρίτσκι και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Θεωρώ πως πρόκειται για επικίνδυνη ομάδα. Το άγνωστο θέλει πάντα προσοχή. Αλλά αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο».

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Μπριζ επισήμανε: «Υπήρχε απογοήτευση στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό. Εμείς, όμως, είμαστε αυτοί που διαμορφώνουν κάποιες καταστάσεις. Δεν δώσαμε έμφαση στις λεπτομέρειες όπως είχαμε πει και μείναμε εκτός Champions League. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε το προβάδισμα, δεν τα καταφέραμε και σε μία στιγμή αδυναμίας και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ και καταρρεύσαμε.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις