Παναθηναϊκός: Δυνατό φιλικό με τη Σοσιεδάδ την Τετάρτη

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 15:08
UPD:15:08
ACTION IMAGES /ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Δυνατό τεστ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off του Europa League με την Καμπάλα θα δώσει στις 12 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός στο «Ανοέτα» με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ.

Οι επαφές με τους Βάσκους για τη διεξαγωγή φιλικού είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά προς στιγμή φάνηκε ότι δεν υπήρχε κοινή γραμμή μεταξύ των δύο συλλόγων. Τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην χώρα των Βάσκων προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Σοσιεδάδ μεθαύριο το βράδυ στις 9.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα «πετάξει»αύριο για την Ισπανία και σε αυτή θα βρίσκεται για πρώτη φορά από την ένταξή του στο δυναμικό του «τριφυλλιού» και ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Εσιέν, Λαγός, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος και Κοτσόλης.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το φιλικό με τη Σοσιεδάδ είναι οι: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις