Τέξας: Παντρεύτηκε για να γλιτώσει τη φυλάκιση

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 14:29
UPD:14:29
Facebook/Josten JMoney Bundy

Ο 20χρονος επέλεξε την οδό του γάμου, γλιτώνοντας έτσι την φυλάκιση, με τον πατέρα της νύφης πάντως να μην είναι και τόσο ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη. «Δεν μπορεί να διατάζει ο δικαστής κάποιον να παντρευτεί», τόνισε ο πεθερός του 20χρονου, Κένεθ Τζέινς.

A- A A+

Να παντρευτεί με συνοπτικές διαδικασίες επέλεξε ένας άνδρας 20 ετών στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας δικαστής του έθεσε το δίλημμα: γάμος ή φυλάκιση 15 ημερών;

Ο νεαρός Τζόστεν Μπάντι συνελήφθη τον Μάρτιο, μετά από καβγά με το πρώην αγόρι της συντρόφου του.

Ο δικαστής Ράνταλ Ρότζερς, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KLTV που επικαλείται τα πρακτικά της δίκης, έδωσε διορία ενός μήνα στον 20χρονο να επιλέξει αν θέλει να περάσει δύο εβδομάδες στη φυλακή ή να παντρευτεί την 19χρονη φίλη του και να παρακολουθήσει συνεδρίες συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Ο κ. Ρότζερς φέρεται να ζήτησε από τον νεαρό να κρίνει αν η 19χρονη Ελίζαμπεθ Τζέινς, για τα… μάτια της οποίας τσακώθηκε, είναι τόσο σημαντική ώστε να την παντρευτεί.

Ο 20χρονος επέλεξε τον γάμο, γλιτώνοντας έτσι την φυλάκιση, με τον πατέρα της νύφης πάντως να μην είναι και τόσο ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη. «Δεν μπορεί να διατάζει ο δικαστής κάποιον να παντρευτεί», τόνισε ο πεθερός του 20χρονου, Κένεθ Τζέινς.

Το ζευγάρι, από την πλευρά του, σύμφωνα με το Reuters, δηλώνει πως σκόπευε έτσι κι αλλιώς να παντρευτεί στο μέλλον και δεν μετανιώνει για τον γάμο, αν και θα προτιμούσε να μην είχε οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας με… δικαστική απόφαση.

«Δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε όπως θα θέλαμε, δεν είχα καν λευκό φόρεμα», σημείωσε η νύφη, ενώ πρόσθεσε πως η παράξενη πρόταση του δικαστή την έκανε να κοκκινίσει από ντροπή, κατά τη διάρκεια της δίκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή