Μπάσκετ: Για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης απόψε η Εθνική Εφήβων

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 12:14
UPD:13:45
INTIME SPORTS
A- A A+

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο στην Ιστορία της θα διεκδικήσει απόψε η Εθνική Εφήβων, θέλοντας να επαναλάβει τους άθλους του 1995 (Αθήνα) και 2008 (Πύργος), τότε που θριάμβευσε στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Απόψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στον τελικό του Βόλου (21:15, ΕΡΤ) με αντίπαλο την Τουρκία διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, αφού εκτός του ρυθμού που έχει αποκτήσει και της ένθερμης συμπαράστασης του κοινού της Μαγνησίας, οι διεθνείς έχουν την ψυχολογία στα… ουράνια από τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν και τις ομάδες που απέκλεισαν για να φτάσουν ως εδώ.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου κατόρθωσαν να σημειώσουν πέντε νίκες τις τελευταίες έξι ημέρες και αν απόψε τις κάνουν έξι, θα έχουν κατακτήσει το δεύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιστορία της ομάδας που, ενώ ό,τι κι αν συμβεί το έβδομο μετάλλιο έχει ήδη εξασφαλιστεί.

Αναφορικά με την αντίπαλο της Εθνικής, η Τουρκία μόνο τυχαία ή μέτρια ομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, κι ας τη νίκησε η Ελλάδα την περασμένη Τρίτη με 77-54, καθώς οι γείτονες έχουν κατακτήσει τους δύο τελευταίους τίτλους, πέρυσι στο Ικόνιο και πρόπερσι στη Ρίγα.
 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις