Η Σοσιεδάδ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 22:02
UPD:22:03
EPA/STRINGER
A- A A+

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, και ας μην το ανακοίνωσε η πειραϊκή ομάδα.

Τη μετακίνηση του Ισλανδού διεθνή επιθετικού στον πρωταθλητή Ελλάδας ανακοίνωσε ο σύλλογος του ποδοσφαιριστή, Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να επιβεβαιώνουν το δανεισμό του παίκτη στους ''ερυθρόλευκους''. 

Ο Φινμπόγκασον θα παίξει στον Ολυμπιακό ως δανεικός τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά στη συμφωνία περιλαμβάνεται οψιόν απόκτησής του από την ελληνική ομάδα.

Τα τυπικά του θέματος, δηλαδή ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώσεις, αναμένονται αύριο, όταν δηλαδή θα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Φινμπόγκασον για να τελειώσει και τυπικά το θέμα με την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και πέρυσι το καλοκαίρι, όμως η ολλανδική Χέρενφεϊν, για την οποία είχε σκοράρει 53 γκολ σε δύο χρόνια, ''υπέκυψε'' στα 9 εκ. ευρώ που της πρόσφεραν οι Βάσκοι.

Το ισπανικό πρωτάθλημα όμως αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική υπόθεση για τον Ισλανδό, ο οποίος δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί. Πρόσφατα για την περίπτωση του Φινμπόγκασον είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά η εμπλοκή του Ολυμπιακού αποδείχθηκε καταλυτική. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις