Τον Φινμπόγκασον παίρνει ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 20:06
UPD:20:17
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρόσφατα για την περίπτωση του Φινμπόγκασον είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, όμως όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα καταλήξει δανεικός στον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς.

A- A A+

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο επιθετικός τον οποίο θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός για να λύσει το πρόβλημα του ''εύκολου'' γκολ στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι επαφές ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και το σύλλογο του Ισλανδού διεθνή, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, είναι πολύ προχωρημένες και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες. 

Ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και πέρυσι το καλοκαίρι, όμως η ολλανδική Χέρενφεϊν, για την οποία είχε σκοράρει 53 γκολ σε δύο χρόνια, ''υπέκυψε'' στα 9 εκ. ευρώ που πρόσφεραν οι Βάσκοι.

Το ισπανικό πρωτάθλημα όμως αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική υπόθεση για τον Ισλανδό, ο οποίος δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί. Πρόσφατα για την περίπτωση του Φινμπόγκασον είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, όμως όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα καταλήξει δανεικός στον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς.

Να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζει αύριο φιλικό αγώνα με την Τουλούζ, αλλά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μόιες δεν συμπεριέλαβε τον ποδοσφαιριστή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις