Στ. Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει διάθεση εκλογικού αιφνιδιασμού

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 15:47
UPD:16:31
ΕΡΤ

Δείτε τις δηλώσεις του Στ. Θεοδωράκη.

A- A A+

Διάθεση συνεννόησης αναγνώρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το γεύμα με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους πολιτικούς αρχηγούς και ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι «δεν κατάλαβα ο Πρωθυπουργός να έχει πρόθεση εκλογικού αιφνιδιασμού».

«Υπάρχει διάθεση συνεννόησης, συζητήσαμε έλυσε ο ένας τις απορίες του άλλου. Είμαστε σε μία κομβική στιγμή. Υπήρχε ένα κλίμα ότι ο καθένας μπορεί να κρατάει τις αντιρρήσεις του αλλά είμαστε ακόμα δεσμευμένοι στη συμφωνία μέχρι η χώρα να εξασφαλίσει το σταθερό βηματισμό της στην Ε.Ε.» δήλωσε.

Εκτίμησε ότι «με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα η συμφωνία στις 18 - 19 Αυγούστου είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών απάντησε ότι «η απόφαση για εκλογές είναι του Πρωθυπουργού. Όλοι συμφωνήσαμε ότι η κοινωνία πρέπει να πάει διακοπές, με την ασφάλεια ότι είμαστε στην Ευρωζώνη. Οι πολιτικοί θα μείνουμε πίσω να δουλέψουμε όλα αυτά που πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσει από το Σεπτέμβρη να υπάρξει μια νέα πορεία για τη χώρα» ανέφερε.

«Δεν κατάλαβα ο Πρωθυπουργός να έχει πρόθεση εκλογικού αιφνιδιασμού» ανέφερε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή