Γεύμα των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρ. Παυλόπουλο

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 09:05
UPD:10:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Γεύμα προς τιμήν των πολιτικών αρχηγών θα παραθέσει σήμερα στις 14.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στο γεύμα θα παρακαθήσουν o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης (λόγω απουσίας του Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Κουτσούμπα), ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Σε μήνυμά του χθες με αφορμή την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε εκ νέου την ανάγκη «να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη».

Απευθυνόμενος μάλιστα προς «όλους τους συμπολίτες μας που, καλόπιστα, προβληματίζονται ως προς το μέλλον και την ουσία της ευρωπαϊκής ενοποίησης», τόνισε πως «είναι απείρως προτιμότερο, μένοντας σταθερά και αποφασιστικά στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ν’ αγωνισθούμε με τους λαούς της προκειμένου κι εκείνη να διορθώσει τα λάθη της και να ξαναβρεί τις ιδρυτικές της θεμελιώδεις αρχές και αξίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή