Τούντορ: Να θυσιαστούμε για την ομάδα

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 20:13
UPD:20:21
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει το αποτέλεσμα (ήττα με 1-2) της Κροατίας και να προκριθεί στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

«Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν μιλάω ποτέ με ποσοστά. Εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά που κάνουμε. Πρέπει να θυσιαστούμε για την ομάδα, να αμυνθούμε σωστά, να φτιάξουμε ευκαιρίες και από εκεί και πέρα η σκληρή δουλειά είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως, θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι΄ αυτό» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής. 

Για την πίεση που θα ασκηθεί στην ομάδα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος απάντησε ότι «έχω μάθει να ζω με την πίεση σε κάθε προπόνηση. Και οι παίκτες το ίδιο. Αυτή την περίοδο, που είναι ιδιαίτερη, με την παράλληλη προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξουμε και τους τραυματισμούς που είχαμε, πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά».

Όσο για το κόστος που είχε η απουσία των Λούκας και Περέιρα από το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα; «Ο Περέιρα δεν έχει πληρώσει το πρόστιμο, ο Λούκας πλήρωσε κανονικά 300 ευρώ και έδειξε ότι θέλει να είναι μέλος της ομάδας. Είναι παίκτης της ομάδας και μάλιστα ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, αυτό είναι πάνω απ΄ όλα και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε αυτή την φιλοσοφία».

Για τα ''κλειδιά'' που θα κρίνουν την πρόκριση είπε ότι «περιμένω να δω βελτίωση, κυρίως στη φυσική κατάσταση. Κάποιοι παίκτες πριν το πρώτο παιχνίδι είχαν κάνει μόλις μερικές προπονήσεις. Περιμένω πάντως να είμαστε καλύτεροι και στο τακτικό κομμάτι. Αύριο θα κάνουμε ευκαιρίες, αλλά την πρόκριση θα την πάρουμε με την άμυνα. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά».

Πριν από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του. «Δουλέψαμε στα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω ότι εάν κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και ακολουθήσουμε το σύστημα και την τακτική που μαθαίνουμε εδώ και ένα μήνα θα προκριθούμε» δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

«Δεν ξέρω αν μας δώσει την πρόκριση η επίθεση ή η άμυνα. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό το σύνολο. Πρέπει, πάντως, να προσέξουμε την άμυνα και πιστεύω ότι μπροστά τα γκολ θα έρθουν» συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής της μακεδονικής ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις