Europa League: Ο Μακ «έσωσε» τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 23:01
UPD:23:30
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Το γκολ του Μακ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από πολύ μεγάλες περιπέτειες απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, η οποία νίκησε τον «Δικέφαλο» με 2-1 στο Ζάγκρεμπ, στον πρώτο αγώνα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ελληνική ομάδα άρχισε τη φετινή σεζόν όπως τελείωσε την περυσινή, δηλαδή με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δυνάμεις και αγωνιστικό προσανατολισμό, του έλειπαν και αρκετοί παίκτες (Αθανασιάδης, Νομπόα, Λούκας, Περέϊρα, Γκολάσα) κι έτσι οι γηπεδούχοι, χωρίς να είναι «μεγάλου βεληνεκούς» αλλά απλά σοβαροί, το εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 30΄ η Λοκομοτίβα άνοιξε το σκορ με τον Κόλαρ, που βρήκε «άδεια» την αντίπαλη άμυνα, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Όλσεν, που δέχτηκε το πρώτο «επίσημο» γκολ της ομάδας του για τη νέα περίοδο.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ στο 40΄, με τον Κόλαρ πάλι που αποκάλυψε μεγάλα κενά στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, ενώ δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Αντριάσεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ έχασε σπάνια ευκαιρία στο 70΄, όταν από ασίστ του Πέλκα ο Μακ δεν κατάφερε να βρει την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σλοβάκος εξιλεώθηκε μειώνοντας σε 1-2 και αφήνοντας ανοιχτή τη ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις