Πόλο: Ο Λοράντος στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 17:08
UPD:17:10
INTIME SPORTS

Ο Λοράντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας που πέρυσι έφτασε ως τον τελικό του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, χάνοντας και τους δύο τίτλους από τον Ολυμπιακό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Τεό Λοράντος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Λούδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τους δύο τεχνικούς να ακολουθούν αντίστροφη διαδρομή, μιας και ο Λούδης θα προπονήσει φέτος τη Βουλιαγμένη από την οποία αποχώρησε ο Λοράντος!

Ο Λοράντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας που πέρυσι έφτασε ως τον τελικό του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, χάνοντας και τους δύο τίτλους από τον Ολυμπιακό, αλλά που φέτος στοχεύει να αμφισβητήσει την ''ερυθρόλευκη'' κυριαρχία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με προτίμησαν για να συνεργαστούμε. Διαπιστώνω από την τελευταία φορά μια αλλαγή με τη νέα διοίκηση. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει κάπου που... δεν έχει φτάσει ποτέ» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Θα χρειαστεί βέβαια κάποιος χρόνος, αφού η ομάδα πέρυσι έφτασε ''ταβάνι" και τηρούμενων των αναλογιών έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ωστόσο, το θέμα είναι να φτάσεις στην κορυφή και να μείνεις εκεί. Πιστεύω με σκληρή δουλειά και τη συμπαράσταση της διοίκησης να επιτευχθεί αυτός ο κοινός στόχος» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις