Πόλο: Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός έκαναν το πρώτο βήμα

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 22:39
UPD:22:48
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

A- A A+

Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην ημιτελική φάση της Α1 Ανδρών, μετά τις σημερινές νίκες τους επί των Υδραϊκού και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επικράτησε με 10-6 της αντιπάλου της στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και το Σάββατο, στη Γλυφάδα, θα προσπαθήσει για το 2-0 και την πρόκριση στην τετράδα, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός. 

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, νίκησε 10-9 τον ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο κολυμβητήριο χάρις στο καλό τρίτο οκτάλεπτο που έκαναν, όταν και προηγήθηκαν με 9-5. 

Άκρως εντυπωσιακή αλλά και... επεισοδιακή, ήταν η πρώτη αναμέτρηση του Παλαιού Φαλήρου με τον Πανιώνιο, για τα πλέι-άουτ.

Οι γηπεδούχοι υπερασπίστηκαν το πλεονέκτημα έδρας επικρατώντας 10-9 χάρις στο γκολ του Τσβέτκοβιτς τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όμως οι «κυανέρυθροι» είχαν παράπονα από τη διαιτησία.

Στο τέλος του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια, όταν οι περίπου 50 οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο κατέβηκαν από τις εξέδρες, κινήθηκαν απειλητικά κατά των διαιτητών και έσπασαν και το κουβούκλιο της γραμματείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις