Πόλο: Δεύτερη στο Νις η Εθνική Ανδρών

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 16:11
UPD:16:13
koe.org.gr

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε ισόπαλη 8-8,  καθώς η εξέλιξη αλλά και το φινάλε ήταν ίδια με το χθεσινό ημιτελικό απέναντι στους διοργανωτές Σέρβους, με διαφορετικό νικητή όμως (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στα πέναλτι κρίθηκε ο τελικός στο πολύ δυνατό οκταεθνές τουρνουά του Νις, με την Εθνική ομάδα των Ανδρών να χάνει από το Μαυροβούνιο με 12-10 ύστερα από σπουδαία εμφάνιση και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, αλλά να αφήνει πολύ θετικές σκέψεις ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν. 

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε ισόπαλη 8-8,  καθώς η εξέλιξη αλλά και το φινάλε ήταν ίδια με το χθεσινό ημιτελικό απέναντι στους διοργανωτές Σέρβους, με διαφορετικό νικητή όμως. Η ελληνική ομάδα δούλεψε πάλι πολύ καλά στην άμυνα και βρήκε λύσεις στην επίθεση, όπου είχε αρκετά καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (4/8).

Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν με 4-2, 6-5 και 8-6, λίγο πριν από τη λήξη, αλλά ο Γιάννης Φουντούλης μείωσε σε 8-7 και στην επόμενη ελληνική επίθεση, μετά από τάιμ άουτ του Θοδωρή Βλάχου, ο Άλεξ Γούνας ισοφάρισε στο τελικό 8-8 35΄΄ πριν από τη λήξη και οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Τα πέναλτι: Αφρουδάκης Χρ. δοκάρι, Ίβοβιτς 8-9, Φουντούλης Ι. 9-9, Πάσκοβιτς 9-10, Βλαχόπουλος 10-10, Ντ. Μπργκούλιαν 10-11, Γενηδουνιάς απέκρουσε ο Ράντιτς, Γιάνοβιτς 10-12.

Την 3η θέση κατέλαβε η Σερβία, που νίκησε στο μικρό τελικό την Ισπανία με 10-9, πέμπτη ήταν η Ρουμανία (9-8 τη Γερμανία) και έβδομη η Ρωσία, που επιβλήθηκε της Κίνας με 15-8.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις