Πόλο: Μεγάλες νίκες για τις Εθνικές ομάδες

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 00:57
UPD:08:52
EPA/TAMAS KOVACS

Φωτογραφία αρχείου. 

A- A A+

Μια νίκη, που έστω και αν σημειώθηκε στο πλαίσιο ενός τουρνουά δεν παύει να δίνει δόξα σε οποιαδήποτε ομάδα την πετύχει, σημείωσε η Εθνική Ανδρών, που επιβλήθηκε της παγκόσμιας υπερδύναμης Σερβίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε των ''πλάβι'' στον ημιτελικό του οκταεθνούς τουρνουά που φιλοξενείται στο Νις με 12-9 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 8-8, πέναλτι 4-1) και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου το Μαυροβούνιο.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Φλέγκας απέκρουσε δύο χτυπήματα, ενώ οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε όλα, σε ένα παιχνίδι που ο Γούνας έπαιξε με ράμματα, ενώ ο Ποντικέας έμεινε εκτός, επειδή είχε πυρετό.

Νικηφόρα ξεκίνησε η Εθνική Γυναικών στο τουρνουά «Θέτις Καπ», στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, συντρίβοντας με 22-9 την Ιταλία. 

Οι ομάδες ολοκλήρωσαν ισόπαλες (4-4) το πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη δεύτερη περίοδο οι Ελληνίδες επέβαλαν την κυριαρχία τους, βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και προσπέρασαν στο ημίχρονο με 10-5.

Η καλή άμυνα συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο της συνάντησης και σε συνδυασμό με την επιθετική πολυφωνία έφτασε τη διαφορά ακόμη και στα 14 γκολ (22-8), λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις