ΑΕΚ: Πρωταγωνίστρια θέλουν την Ένωση οι ποδοσφαιριστές της

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 15:16
UPD:15:17
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Οι ''κιτρινόμαυροι'' είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στους φίλους της ομάδας τους κατά τη σημερινή Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ, δίνοντας την υπόσχεση ότι τα καλύτερα έπονται για το λαοφιλή σύλλογο.

A- A A+

Υπόσχεση ότι θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για να καταστεί η ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και να λάβει ξανά τη θέση της μεταξύ των ''μεγάλων'' του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από δύο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' είχαν την ευκαιρία να απευθυνθούν στους φίλους της ομάδας τους κατά τη σημερινή Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ, δίνοντας την υπόσχεση ότι τα καλύτερα έπονται για το λαοφιλή σύλλογο.

«Αυτό που αισθάνομαι, τώρα που η ομάδα επέστρεψε στην θέση της, είναι τιμή, αλλά και δόξα, διότι πιστεύω πως οι καλύτερες στιγμές έρχονται» είπε χαρακτηριστικά ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

«Ξέρουμε πως ο κόσμος περνάει δύσκολα, εμείς σε κάθε ματς θα μπαίνουμε για να δώσουμε μάχη, ώστε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως, όσο ήμουν στην Ισπανία για διακοπές έβλεπα όσα γίνονταν στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και τρόμαζα. Όμως, όταν ήρθα εδώ, διαπίστωσα πως τα πράγματα είναι καλά» πρόσθεσε.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα υπογράμμισε πως «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και το επίπεδο διαφορετικό. Και θα είμαι πολύ καλύτερος. Στην ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός. Όλο αυτό δίνει κίνητρο για να δουλέψουμε πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερο».

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επισήμανε πως «φέτος η κατηγορία χρειάζεται πολύ τρέξιμο. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κυνηγάμε την νίκη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, χρειάζονται πράξεις μέσα στο γήπεδο. Ήδη υπάρχει διαφορά στο επίπεδο και τις απαιτήσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο».

Ο «νέος» Κυριάκος Ανδρεόπουλος τόνισε: «Περίμενα πως θα ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστώ και θα αργούσα, αλλά αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Από τις πρώτες μέρες κατάλαβα πως η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και έτσι με υποδέχθηκε. Παίζω στο κέντρο, έχω παίξει και σε κάποια ματς στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά, όπου μου πει ο προπονητής, μπορώ να βοηθήσω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις