Αναστασίου: Θέλει μεγάλη προσοχή η Μπριζ

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 14:48
UPD:14:51
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου.

A- A A+

Ρεαλιστής και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, στην αναγγελία της κλήρωσης με την Κλαμπ Μπριζ, σπεύδοντας να δώσει τη σωστή διάσταση των δύο αγώνων με τους Βέλγους.

Ο Έλληνας προπονητής γνωρίζει, λόγω της πρότερης θητείας του στην Ολλανδία, πόσο καλά οργανωμένες και μεθοδικές είναι οι ομάδες από τις Κάτω Χώρες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ως εκ τούτου, ο Αναστασίου έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν οι ''πράσινοι'' για να προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο εύκολα δεν θα είναι.

«Καταρχήν, ήταν μια κλήρωση όπου και οι πέντε αντίπαλοι θα ήταν δύσκολοι. Η Μπριζ είναι μια ομάδα που πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε το Κύπελλο Βελγίου, ενώ τερμάτισε και πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος» δήλωσε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού. 

«Αναμφίβολα είναι μια ομάδα με ποιότητα, παίξαμε πρόσφατα και ένα φιλικό μαζί της όπου την είδαμε… Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια και σίγουρα θέλουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας» ήταν η εκτίμηση του Έλληνα προπονητή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις