Φύσσας: Δύο δύσκολα παιχνίδια

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 14:10
UPD:14:12
ACTION IMAGES

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας.

A- A A+

Χαμηλοί είναι οι τόνοι που κρατούν στον Παναθηναϊκό για την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, που φέρει απέναντι στην ελληνική ομάδα την Κλαμπ Μπριζ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι μπορεί να απέφυγαν τα ''μεγαθήρια'' με τα οποία θα μπορούσαν να έχουν κληρωθεί (Μονακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ), έχουν όμως να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική και εκπρόσωπος ενός καλού πρωταθλήματος.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτές τις περιπτώσεις δε πρέπει να λέμε πολλά λόγια. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, υπάρχουν πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να δουλέψουμε καλά για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να φανούμε πανέτοιμοι και να ετοιμάσουμε όλες τις λεπτομέρειες» ήταν η τοποθέτηση του διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκη Φύσσα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε πρόσφατα την Μπριζ, σε φιλικό αγώνα στη διάρκεια της προετοιμασίας του, οπότε το τεχνικό επιτελείο πήρε μια πρώτη... γεύση από την αντίπαλό του.

«Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η κλήρωση. Η Μπριζ έκανε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στην Ευρώπη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Έχει τον ίδιο προπονητή και αγωνιστικό ρυθμό. Εύχομαι με τον ενθουσιασμό που έχουμε να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και να προκριθούμε» υπογράμμισε ο Φύσσας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις