ΑΕΚ: Κάτι τρέχει με... Τζιοβάνι

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 20:23
UPD:20:24
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Άρχισαν να... μπερδεύονται τα πράγματα στην υπόθεση του Τζιοβάνι, αφού οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι η ομάδα του ποδοσφαιριστή, η Φλουμινένσε, έκανε «ρελάνς» προσφέροντας τριετές συμβόλαιο στον παίκτη, με τις αποδοχές που προσφέρει η ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Τζιοβάνι θα την αποδεχθεί και θα υπογράψει συμβόλαιο τις επόμενες ημέρες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μίλησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του παίκτη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία θα τηρηθεί.

Όπως και να έχει το θέμα πάντως, η ΑΕΚ έχει χάσει χρόνο με τη συγκεκριμένη υπόθεση, με αποτέλεσμα να έχει πάει πίσω το θέμα του τερματοφύλακα που θέλουν να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι». 

Εν τω μεταξύ, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV θα μεταδώσει όλους τους φιλικούς αγώνες της ΑΕΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας της, και όχι μόνο το σούπερ αγώνα με την κάτοχο του Europa League στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε γνωστό θα καλυφθούν και τα πέντε παιχνίδια στην Πολωνία, εκείνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στις 23 Ιουλίου, τη Λεχ Πόζναν στις 26 Ιουλίου, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 29 Ιουλίου, την Ανόρθωση στις 2 Αυγούστου και την Μίετζ στις 5 Αυγούστου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις