ΑΕΚ: Έρχεται ο Τζιοβάνι, ψάχνει τερματοφύλακα

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 12:33
UPD:14:24
SOOC/Andreas Papakonstantinou

Το κόστος της μεταγραφής θα ανέλθει στις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα αμοίβεται με περίπου 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

A- A A+

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Τζιοβάνι για την ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για να υπογράψει το συμβόλαιό του, να ενταχθεί στην Ένωση και να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα ξεκινώντας προετοιμασία.  

Ο αριστερός μπακ της Φλουμινένσε δέχεται πιέσεις από την ομάδα του για να βοηθήσει παίζοντας ένα τελευταίο παιχνίδι, ωστόσο αυτό μάλλον δεν θα συμβεί, καθώς ο Τζιοβάνι δεν θέλει να ρισκάρει.

Η συμφωνία της Ένωσης με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του παίκτη έχει ολοκληρωθεί. Το κόστος της μεταγραφής θα ανέλθει στις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα αμοίβεται με περίπου 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ακολούθως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επικεντρώσουν την προσπάθειά τους στην απόκτηση τερματοφύλακα. Μέχρι τώρα ενδιαφέρον υπήρχε για τους Βάρας και Μπαρόχα, όμως ακούγονται πια και το ονόματα του Ιταλού Τζανλούκα Κούρτσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και Ρομπέρτο Φερνάντες.

Ο 30χρονος Κούρτσι δεν είχε πολλές ευκαιρίες στους "τζαλορόσι", είχε όμως ''γεμάτες'' χρονιές με Σιένα, Σαμπντόρια και Μπολόνια. Ο Φερνάντες, επίσης ελεύθερος, είναι 27 ετών, τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Παραγουάης και έχει παίξει στις Σέρο Πορτένιο, Εστουδιάντες, Ρασίνγκ, Βιτόρια και Ουτρέχτη. 

Ακόμη, η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε, προς τον οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα, έχει όμως προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν κι αυτό καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις