Χ. Θεοχάρης: Ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε σχέδιο επιστροφής στη δραχμή

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 19:15
UPD:19:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Σήμερα ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτού  του σχεδίου. Αυτή η εφιαλτική προοπτική έπρεπε να αποτραπεί πάση θυσία και χαιρόμαστε που αυτό πράγματι συνέβη» υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σχεδίου για μετάβαση στη δραχμή, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή συνέντευξη του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοχάρης, όταν ο ίδιος προέβη σε αποκαλύψεις για το σχέδιο της κυβέρνησης για επιστροφή στη δραχμή  αντιμετωπίστηκε με κατηγορίες και λοιδορία.

«Σήμερα ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτού  του σχεδίου. Αυτή η εφιαλτική προοπτική έπρεπε να αποτραπεί πάση θυσία και χαιρόμαστε που αυτό πράγματι συνέβη» υπογράμμισε ο κ. Θεοχάρης.

«Το γεγονός όμως ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών είχε διαφορετική στρατηγική από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό είναι κάτι που εξηγεί και τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση αλλά κυρίως είναι κάτι που πληρώνει ο ελληνικός λαός με πολύ σκληρότερα μέτρα» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή