Διασκέδαση και θετικές εμπειρίες στον εργασιακό χώρο

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 10:19
UPD:14/07/2015 14:49
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Μελέτη με θέμα «Διασκέδαση και θετικές εμπειρίες στον εργασιακό χώρο: Επιδράσεις στην επαγγελματική εξουθένωση, την ανάγκη για ανάρρωση από την εργασία και την εργασιακή δέσμευση» ξεκινά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και καλεί τους εργαζόμενους να συμβάλλουν σε αυτήν απαντώντας στο ερωτηματολόγιο εδώ.

Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη των θετικών εμπειριών στον εργασιακό χώρο. Με την έρευνα αυτή προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα διασκεδαστικά περιστατικά που συμβαίνουν στον εργασιακό χώρο, τον τρόπο με τον οποίο αυτά δρουν προστατευτικά για την ψυχική υγεία (επιδρώντας σε φαινόμενα όπως το στρες και η επαγγελματική εξουθένωση) καθώς και το πως επηρεάζουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους.

Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη αφού το να μάθουμε τα βιώματά των εργαζομένων, είναι το πρώτο βήμα για να προταθούν εφαρμόσιμες λύσεις με στόχο ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να προωθήσει το ερωτηματολόγιο και σε άλλους συναδέλφους του, ενώ όπως σημειώνουν οι αρμόδιοι, εάν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιους από τους δείκτες της έρευνας, μπορεί να συμμετέχει και συντονισμένα και να λάβει έτσι σχετική πληροφόρηση για το σύνολο του οργανισμού του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή