Π. Καμμένος: Ο ελληνικός λαός δεν φοβάται

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 10:46
UPD:15:16
ΕΡΤ
A- A A+

«Ο ελληνικός λαός δεν φοβάται», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ψήφισε στο 1986-ο εκλογικό τμήμα, στη Γλυφάδα.

«Σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία και η δημοκρατία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποφασίσουν εκείνοι, και όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς», πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος ο ελληνικός λαός ψηφίζει «αν θα συνεχιστεί ή αν θα σταματήσει η πολιτική της λιτότητας» και «αν θα συνεχίσουμε μία ευρωπαϊκή πορεία σε μία Ευρώπη όπως τη χάραξαν οι ιδρυτές της, ο Σούμαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντενάουερ και όχι μία Ευρώπη της κατάργησης των εθνών - κρατών».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτόξευσε βολές και κατά των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης. «Ο ελληνικός λαός, κυρίαρχα αποφασίζει, σε πείσμα όσων προσπάθησαν να τον τρομοκρατήσουν από τα μέσα ενημέρωσης (...) Είδαμε να γίνονται διάφορες δήθεν αναλύσεις, απειλώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ, τα οποία όπως φάνηκε ξεκάθαρα τα έκλεισε η ίδια η αντιπολίτευση - το ομολόγησε - με απειλές για δήθεν 'κουρέματα' καταθέσεων που δεν προκύπτουν από πουθενά και με διάφορα σενάρια τρόμου», υποστήριξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή