LIVE: Oι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 05:00
Updated:05/07/2015 12:13

Στιγμιότυπα από την ψηφοφορία στο πλαίσιο του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Άνοιξαν στις 07.00 οι κάλπες για το κρίσιμο δημοψήφισμα. Σε εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στην Κυψέλη θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην Πύλο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Έντονο είναι το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου καθώς εκατοντάδες οι εκπρόσωποι των διεθνών ΜΜΕ που βρίσκονται στη χώρα μας, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στο αποτέλεσμα. Όλες οι εξελίξεις από το naftemporiki.gr.

12:13Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

12:12Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ευ. Βενιζέλος: Αύριο ξημερώνει μία ημέρα που θα βρει την Ελλάδα ευρωπαϊκή

«Αύριο θα ξημερώσει μια ημέρα που θα βρει την Ελλάδα θετική, αισιόδοξη, ευρωπαική. Να κάνει βήματα με ασφάλεια χωρίς να παίζει παιχνίδια εις βάρος του εαυτού της» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

12:10Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει αυτή την ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

11:58Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Την ανάγκη να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα επισημαίνει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Messaggero. Ο Ρέντσι εκτίμησε επίσης ότι η Ελλάδα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν θα βγει από την Ευρωζώνη και θα κάνει τα πάντα για να διαπραγματευτεί.

«Όταν βλέπεις έναν συνταξιούχο να κλαίει μπροστά σε μια τράπεζα και τους ανθρώπους που κάνουν ουρά μπροστά από τα ATM, αντιλαμβάνεσαι ότι μια χώρα τόσο σημαντική για τον κόσμο και για τον πολιτισμό της όσο η Ελλάδα δεν μπορεί να καταλήγει έτσι», σημειώνει ο Ρέντσι.

«Είναι επομένως προφανές, ότι την επόμενη ημέρα θα πρέπει να ξαναρχίσουμε να μιλάμε. Η πρώτη που το γνωρίζει αυτό είναι ακριβώς η Άγκελα Μέρκελ», συμπεραίνει, αναφερόμενος στην Γερμανίδα καγκελάριο.

«Βεβαίως», σημείωσε, «είναι αδύνατο να σώσουμε την Ελλάδα χωρίς την δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης: την μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής, η νέα αγορά εργασίας εξαρτάται από αυτούς».

11:53Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
11:51Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Μια γυναίκα διαβάζει βιβλίο που αναφέρεται στην κρίση στην Ευρωζώνη, σε καφετέρια του Καστελόριζου. 

REUTERS/CATHAL MCNAUGHTON
11:37Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ομαλά και δίχως την ύπαρξη προβλημάτων ξεκίνησε σήμερα το πρωί στη Ζάκυνθο η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εμφανίστηκαν στην ώρα τους ενώ το τελευταίο εκλογικό υλικό που απαιτεί η διαδικασία έφτασε χθες το βράδυ από την Αθήνα και παραδόθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα εκλογικά τμήματα.

Η σημερινή ψηφοφορία διεξάγεται στη Ζάκυνθο σε 99 εκλογικά τμήματα. Το σύνολο των εκλογέων ανέρχεται σε 41.670 και θα ψηφίσουν επίσης 120 ετεροδημότες εκλογείς από διάφορες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Η αναγνώριση των εκλογέων, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας, όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

11:23Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

11:20Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στον Νέο Κόσμο.

ΕΡΤ
11:19Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Χαϊδάρι.

ΕΡΤ
11:17Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

11:16Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Φ. Γεννηματά: Στέλνουμε ηχηρό «ναι» στην Ευρώπη με ομοψυχία

«Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης. Ο ελληνικός λαός ενωμένος ψηφίζει για τη δημοκρατία για την αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε βιώσιμη συμφωνία. Στέλνουμε ηχηρό «ναι» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, το ευρώ με ομοψυχία και ενότητα» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στον Νέο Κόσμο.

11:13Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει αυτή την ώρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

11:10Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στ. Θεοδωράκης: Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού να μην καρποφορήσει

«Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού που έριξαν κάποιοι στην κοινωνία για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά οφέλη δεν θα καρποφορήσει. Ο λαός θα παραμερίσει τους άφρονες. Σε λίγες ώρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας να διατηρήσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Χαϊδάρι.

11:08Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου ψήφισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

11:08Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

11:05Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Να ψηφίσει με σύνεση και υπευθυνότητα κάλεσε από τα Χανιά τον ελληνικό λαό ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο της Χαλέπας.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, αύριο θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής. Μας περιμένουν προκλήσεις και κίνδυνοι. Οι ημέρες που θα περάσομε θα είναι δύσκολες».

«Η ελληνική δημοκρατία θα λύσει όλα τα αδιέξοδα. Για ένα πράμα μόνο πρέπει εμείις οι πολιτικοί από τώρα να συμφωνήσουμε. Ότι θα προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του ελληνικού λαού. Ο λαός μας δεν πρέπει να διχαστεί και δεν θέλει να διχαστεί. Αυτό είναι το μεγάλο μας χρέος» είπε.

11:01Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

10:57Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στην Πελοπόννησο, για το δημοψήφισμα.

Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής Αρχής και οι γραμματείς είναι αυτοί που ουσιαστικά διενεργούν το δημοψήφισμα, αφού ελάχιστα μέλη εφορευτικών επιτροπών παρουσιάστηκαν κι ανέλαβαν καθήκοντα.

Η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου, δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, ότι σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξαν στην ώρα τους τα περίπου 1.530 εκλογικά τμήματα και εξελίσσεται ομαλά η εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος.

Ίδια είναι και η εικόνα από τα επτά Πρωτοδικεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου ξεκίνησε κανονικά η εκλογική διαδικασία, όμως ήταν πολλοί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που δεν παρουσιάστηκαν να αναλάβουν καθήκοντα και έγιναν αναπληρώσεις από τους εφόρους των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής. Μάλιστα, μόνο στην περιφέρεια του Πρωτοδικείου Τρίπολης έγιναν 31 αναπληρώσεις.

10:52Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

«Σήμερα ο ελληνικός λαός ψηφίζει για ένα δημοψήφισμα που δεν χρειαζόταν. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι να υπάρξει άμεσα μια συμφωνία για βιώσιμη λύση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, λέμε ΝΑΙ στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη. Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη ημέρα όλες και όλοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς πόλωση και διχασμό αλλά με ενότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος για το δημοψήφισμα στη Βέροια. 

10:49Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας και προέδρουτων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

ΕΡΤ
10:48Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΕΡΤ
10:44Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Π. Καμμένος: Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός

«Είδαμε να γίνονται διάφορες δήθεν αναλύσεις για έξοδο από το Ευρώ, με απειλές και σενάρια τρόμου. Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός. Σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία. Η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα να αποφασίσουν οι ίδιοι οι πολίτες και όχι εκείνοι που θέλουν να τους καθυποτάξουν» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

10:42Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Δ. Κουτσούμπας: Σε ετοιμότητα τα λαϊκά στρώματα

«Τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας με ετοιμότητα και εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις. Είτε οι εξελίξεις δρομολογήσουν μνημόνιο είτε ρήξη. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα έτσι ώστε ο λαός μας να ανακουφιστεί από άμεσα προβλήματα επιβίωσης, να ανοίξει ο δρόμος για να καταργηθούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους για μια νέα κοινωνία με λαϊκή ευημερία για όλους» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

10:42Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN
10:40Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει αυτή την ώρα ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

10:39Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΕΡΤ
10:37Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ψηφίζει αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

10:33Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Αλ. Τσίπρας: Να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη

«Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής διότι η δημοκρατία είναι γιορτή κι όταν η δημοκρατία νικάει τους φόβους και τους εκβιασμους είναι και λύτρωση. Ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του τη ζωή του. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού. Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο. Η αποφασιστικότητα νικαέι την προπαγάνδα του φόβου. Θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για την Ευρώπη. Ισχυρή αποφασιστικότητα όχι μόνο να μείνουμε αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη.

10:30Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

ΕΡΤ
10:29Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

ΕΡΤ
10:26Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Έφτασε στο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

10:23Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

«Είτε οι Έλληνες ψηφίσουν 'ναι' είτε 'όχι', θα συνεχίσω να λέω ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντός του στην Journal du Dimanche.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο Ολάντ ήταν από την αρχή μεσολαβητής στην ελληνική υπόθεση.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα συζητήσει με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και Ευρωπαίους ηγέτες για το αποτέλεσμα.

«Θα συζητήσει για την εξεύρεση λύσης», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντος του Γάλλου προέδρου

10:20Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Το Sky News για το δημοψήφισμα.

Sky News
10:18Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους και να εγκρίνουν ή να απορρίψουν την πρόταση των δανειστών. Τα στελέχη της κυβέρνησης δεν σταματούν να διαψεύδουν τα ξένα δημοσιεύματα, περί κουρέματος στις καταθέσεις και όχι μόνο. Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Εl Mundo o Γιάνης Βαρουφάκης κατηγόρησε τους εταίρους για απόπειρα τρομοκράτησης του λαού με το κλείσιμο των τραπεζών.

euronews
10:12Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής λίγο πριν τις 08.00. 

INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
10:11Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στην Πύλο άσκησε, νωρίτερα, το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
10:06Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ΕΡΤ
10:01Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Πρ. Παυλόπουλος: Αρραγής ενότητα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

«Σήμερα είναι η ημέρα του πολίτη και μόνο, ο οποίος καλείται να αποφασίσει κατά συνείδηση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας στις κρίσιμες στιγμές.  Αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα. Προχωράμε λοιπόν, όλοι μαζί», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

10:00Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία για το δημοψήφισμα σε εκλογικό τμήμα της Αθήνας.

EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
09:57Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού έφτασε για να ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

09:56Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Oμαλά διεξάγεται η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα.

EUROKINISSI
09:55Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν στις 07.00 το πρωί οι κάλπες σε ολόκληρη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται σταδιακά στα εκλογικά τμήματα στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος που προκήρυξε η κυβέρνηση.

Στην Α' Θεσσαλονίκης τα όποια κενά παρατηρήθηκαν αναπληρώθηκαν από χθες, ενώ και στα 806 εκλογικά τμήματα παρουσιάστηκαν κανονικά οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι γραμματείς των εφορευτικών επιτροπών.

09:53Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων από διεθνή ΜΜΕ βρίσκονται στο 661ο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη, όπου αναμένεται να ψηφίσει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

09:49Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του Γ. Καμίνη.

ΕΡΤ
09:41Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

«Σήμερα ψηφίζουμε και αύριο όλοι μαζί θα αρχίσουμε να δουλεύουμε. Όλοι μαζί», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

09:40Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στο 763ο εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους ψηφίζει αυτή την ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

09:39Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Σε εξέλιξη είναι από τις 07:00 η ψηφοφορία στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος που προκήρυξε η κυβέρνηση, επί του ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών. 

Ruptly TV
09:31Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

09:28Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Το φεγγάρι, όπως διακρίνεται νωρίς το πρωί από αυλή δημοτικού σχολείου που λειτουργεί ως εκλογικό τμήμα, στην Αθήνα. 

REUTERS/YANNIS BEHRAKIS
09:27Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

09:27Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

09:19Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Σε εκλογικό τμήμα της Πύλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

ΕΡΤ
09:09Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Αντ. Σαμαράς: Ψηφίζουμε «ναι» στην Ελλάδα «ναι» στην Ευρώπη

«Σήμερα οι Έλληνες αποφασίζουμε για τη μοίρα της χώρας μας. Ψηφίζουμε 'ναι' στην Ελλάδα, ψηφίζουμε 'ναι' στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

09:07Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Σε εκλογικό τμήμα της Πύλου προσέρχεται προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

08:56Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Στιγμιότυπο από εκλογικό τμήμα στην Αθήνα.

REUTERS/YANNIS BEHRAKIS
08:51Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Σε εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής λίγο πριν τις 08.00. Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις.

ΕΡΤ
08:36Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Γ. Παπανδρέου: Η διαπραγμάτευση δεν είναι μία ζαριά μιας κυβέρνησης που τα χει βρει σκούρα

ΕΡΤ
08:31Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης «και στα 298 εκλογικά τμήματα έχουν παρουσιαστεί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι γραμματείς των εφορευτικών επιτροπών, ενώ, όπως και σε άλλες εκλογικές διαδικασίες, παρατηρείται το φαινόμενο της μη προσέλευσης μελών εφορευτικών επιτροπών».

Για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων και στα Χανιά ανοικτές παραμένουν από νωρίς το πρωί οι υπηρεσίες των δήμων και της Αντιπεριφέρειας.

08:19Κυριακή 05 Ιουλίου 2015

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Εκλογικό Τμήμα, στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  »