Με νέους και νέες κουβέντιασε ο Στ. Θεοδωράκης

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 18:13
UPD:18:16
SOOC/Nikos Libertas
Ο κ. Θεοδωράκης (φωτ. αρχείου) τους ανέφερε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, συμπληρώνοντας πως «όσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι».
A- A A+

Με νέους και νέες συναντήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο κ. Θεοδωράκης τους ανέφερε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, συμπληρώνοντας πως «όσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους νέους, οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ποταμιού τάσσονται υπέρ του «ναι» χωρίς να ανήκουν σε κάποιο κόμμα, ότι το «ναι» δεν θα φέρει ξανά στα πράγματα «το παλιό σύστημα».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, οι τράπεζες πρέπει να ανοίξουν την Τρίτη για να εφοδιαστεί η αγορά, ενώ εκτίμησε ότι το «ναι» θα στείλει μήνυμα στους εταίρους ότι οι Έλληνες θέλουν μία καλύτερη συμφωνία, με αναδιάρθρωση χρέους και χρήματα για ανάπτυξη.

Επιπλέον εκτίμησε ότι ενδεχόμενο «όχι» καθιστά τους Έλληνες «έρμαια των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης που ψάχνουν αφορμή για να πουν ότι είμαστε βαρίδι για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Κάποιοι μας λένε να τα γκρεμίσουμε όλα, εμείς λέμε να τα αλλάξουμε όλα» επανέλαβε και τόνισε πως, πρόταση του Ποταμιού ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ελπίζω να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να μην κρυφτούν. Έχει μεγάλη σημασία να μη διχαστούμε. Η χώρα έχει ανάγκη από τη δύναμη της λογικής», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή