Η Ρεάλ φέρεται να ζητεί από τον νέο της προπονητή να κάνει… δίαιτα

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 13:52
UPD:14:57
REUTERS/CIRO DE LUCA

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, ο σύλλογος επιθυμεί ο προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο να μην είναι μόνο καλός στη δουλειά του, αλλά και να έχει ωραία εικόνα, για να αποφεύγονται… πικρόχολα σχόλια.

A- A A+

Μπορεί η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να επέλεξε τον Ράφα Μπενίτεθ ως τον επόμενο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο φαίνεται πως η εικόνα του στον πάγκο τελικά δεν αρέσει και τόσο στους ιθύνοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας As, η διοίκηση των «Μερένγκες» ζήτησε από τον προπονητή να ακολουθήσει κάποια δίαιτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σύλλογος επιθυμεί ο προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο να μην είναι απλά καλός στη δουλειά του, αλλά και να έχει «ωραία εικόνα», για να αποφεύγονται… πικρόχολα σχόλια.

Προς το παρόν, η «βασίλισσα» δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις αναφορές, με τον ισπανικό Τύπο πάντως να επιμένει και να περιμένει την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν για να διαπιστωθεί, εκτός των άλλων, αν ο Ράφα Μπενίτεθ τελικά ακολουθεί κάποια δίαιτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή