ΗΠΑ: Σκαρφάλωσε σε δέντρο για να κατεβάσει τη γάτα της και κόλλησε

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 18:11
UPD:18:11
SHUTTERSTOCK

Η ιδιοκτήτρια της γάτας αποφάσισε να μην καλέσει την πυροσβεστική, αλλά να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο ύψους 20 μέτρων, βλέποντας το κατοικίδιό της να έχει παγιδευτεί για αρκετές ώρες χωρίς να μπορεί να κατέβει (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι πυροσβέστες της πολιτείας Μέιν, στις ΗΠΑ, δέχονται κλήσεις για να κατεβάσουν γάτες που παγιδεύονται πάνω σε δέντρα, ωστόσο αυτή τη φορά χρειάστηκε να παρέμβουν για να βοηθήσουν την ιδιοκτήτρια μίας γάτας, η οποία αδυνατούσε να κατέβει από τα κλαδιά.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας αποφάσισε να μην καλέσει την πυροσβεστική, αλλά να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο ύψους 20 μέτρων, βλέποντας το κατοικίδιό της να έχει παγιδευτεί για αρκετές ώρες χωρίς να μπορεί να κατέβει.

Αφού ανέβηκε αρκετά ψηλά, όμως, η γυναίκα διαπίστωσε ότι… δεν υπάρχει δρόμος του γυρισμού,  με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί.

Τελικά η γυναίκα χρειάστηκε να καλέσει τις αρχές της πόλης Presque Isle, με τους πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο για να την κατεβάσουν με ασφάλεια μετά από λίγα λεπτά.

Όσο για τη γάτα, κατάφερε να κατέβει τελικά από μόνη της, την ώρα που η ιδιοκτήτριά της ήταν παγιδευμένη στο δέντρο…

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή