Στ. Λεουτσάκος: Μόνο με τανκς μπορούν να περάσουν τα μέτρα που μας προτείνουν

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 13:36
UPD:13:37
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.

A- A A+

Το περιθώριο των υποχωρήσεων της ελληνικής πλευράς έχει εξαντληθεί, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ενώ προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που οι δανειστές επιμείνουν «θα οδηγηθούμε σε ρήξη».

«Η μόνη εναλλακτική που θα απέρριπτα, είναι η εναλλακτική της υποταγής. Όλες τις άλλες εναλλακτικές εγώ είμαι ανοιχτός να τις κουβεντιάσω», πρόσθεσε ο κ. Λεουτσάκος, επισημαίνοντας ότι «η κοινωνία επί πέντε χρόνια έχει ισοπεδωθεί και δεν μπορεί να δεχτεί νέα μέτρα». «Προτείνουν μέτρα, τα οποία για να περάσουν σε μια χώρα, χρειάζονται τανκς. Μόνο με τανκς μπορούν να περάσουν», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συμπληρώσει πως «μονόδρομοι στην κοινωνική και πολιτική δεν υπάρχουν».

«Ένας λαός μπορεί να ανοίξει δρόμους. Αν η Ελλάδα βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, αυτό που απειλούν, δεν ξέρω το ‘ντόμινο’ πού θα δημιουργηθεί. Κανένας οικονομολόγος δεν μπορεί να πει το ‘ντόμινο’ που θα ακολουθήσει, ποια χώρα θα μείνει στην Ευρωζώνη. Πιθανόν να μείνει μόνη της η Γερμανία», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή