Μαρκαριάν: Δείξαμε αντίδραση και δύναμη σαν ομάδα

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 00:30
UPD:00:43
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν κατά την διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Στην αντίδραση των διεθνών μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε εστίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη «φιλική» ισοπαλία (0-0) με την Πολωνία, στο Γκντανσκ.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι το τέλος της σεζόν, με δύο ομάδες που είχαν τελείως διαφορετική ψυχολογία. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, γιατί είχαμε ουσιαστικά μόνο μια προπόνηση μπροστά μας. Για μας δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα μετά την ήττα από τα Φερόε. Ήταν αναγκαίο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε ότι αντιδράσαμε και ότι έχουμε δύναμη ως ομάδα» δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός. 

Όσο για το αν είδε κάποια πράγματα που ήθελε; «Δεν άλλαξε τίποτα. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε καλή ψυχολογία και διαθέτει καλούς παίκτες. Για μας ήταν δύσκολο παιχνίδι, επειδή έπρεπε να δείξουμε διαφορετική εικόνα» απάντησε.

«Θέλουμε περισσότερη δουλειά. Θα ήθελα να μπορώ να προπονώ τους παίκτες που παίζουν τουλάχιστον στην Ελλάδα μια φορά τον μήνα. Το έχω ζητήσει, μου λένε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται» αποκάλυψε ο έμπειρος προπονητής,

«Πιστεύω ότι τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε. Το καλύτερο που είδαμε ήταν η συμπεριφορά και η προσπάθειά μας. Ήμασταν σοβαροί, οργανωμένοι και κάναμε καλό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος» συμπλήρωσε.

Για τη διαφορά στην τακτική υπογράμμισε ότι «ήταν διαφορετικά τα δυο παιχνίδια. Σήμερα δεν θέλαμε να χάσουμε, ήταν σημαντικό αυτό. Οι Τζιόλης, Ταχτσίδης και Κατσουράνης έκαναν πολύ καλή δουλειά, πολύ καλός και ο Καπίνο, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος με όλους. Δείξαμε ότι έχουμε δύναμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις