ΗΠΑ: Επέζησε μετά από 500 τσιμπήματα από μέλισσες

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 12:53
UPD:12:54
SHUTTERSTOCK

Ο άνδρας δέχτηκε την επίθεση στην πόλη Κίνγκμαν της Αριζόνα όταν επιχείρησε να μετακινήσει μία μεγάλη κυψέλη στην αυλή κάποιου σπιτιού και μεταφέρθηκε στο τοπικό περιφερειακό ιατρείο, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

A- A A+

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας άνδρας στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς επέζησε, αν και δέχτηκε περισσότερα από  500 τσιμπήματα από μέλισσες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα τσιμπήματα που δέχθηκε ο άνδρας ενδέχεται να πλησιάζουν τα… χίλια.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας δέχτηκε την επίθεση στην πόλη Κίνγκμαν της Αριζόνα όταν επιχείρησε να μετακινήσει μία μεγάλη κυψέλη στην αυλή κάποιου σπιτιού και μεταφέρθηκε στο τοπικό περιφερειακό ιατρείο, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σύμφωνα με το Reuters.

Οι μέλισσες τσίμπησαν και δύο περαστικούς, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στον άνδρα που έτρεξε πανικόβλητος προς το αυτοκίνητό του. Οι περαστικοί πάντως δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι εξαγριωμένες μέλισσες τσίμπησαν 23 φορές και έναν μελισσοκόμο που έσπευσε στο σημείο.

Οι τοπικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν τα κατοικίδιά τους σε κλειστούς χώρους και να αποφύγουν να διασχίσουν την περιοχή περπατώντας ή έχοντας ανοιχτά παράθυρα στα οχήματά τους.

Πηγή: Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή