NBA: Μια νίκη μακριά από τον τίτλο οι Γουόριορς

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 10:47
UPD:10:52
USA Today Sports/Pool Photo

Το Γκόλντεν Στέιτ εκμεταλλεύτηκε αυτή τη φορά την κοχλάζουσα «Oracle Arena» νίκοντας τους Καβαλίερς με 104-91.

A- A A+

Πλήρης ανατροπή σκηνικού στους τελικούς του NBA, με τους Γουόριορς που είχαν βρεθεί να «κυνηγούν» το Κλίβελαντ (1-2), έχοντας μάλιστα δεχθεί break στην έδρα τους, να προηγούνται τώρα 3-2 και να βρίσκονται μια νίκη μακριά από τον τίτλο, ύστερα από 40 χρόνια!

Το Γκόλντεν Στέιτ εκμεταλλεύτηκε αυτή τη φορά την κοχλάζουσα «Oracle Arena», νίκησε τους Καβαλίερς με 104-91 και στρίμωξε πια για τα καλά την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, που θα παίξει το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της τα ξημερώματα της Τετάρτης για να μείνει «ζωντανή».

Τους νικητές οδήγησε ο φυσικός ηγέτης τους, Στεφ Κάρι, ο οποίος δικαιολόγησε για άλλη μία φορά τον τίτλο του φετινού MVP και με 37 πόντους «διέλυσε» την άμυνα των «ιπποτών», ενώ οι Ντρέιμοντ Γκριν και Αντρέ Ιγκουοντάλα πρόσθεσαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Από τους Καβαλίερς ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ό,τι μπορούσε, σταμάτησε να σκοράρει όταν έφτασε στους 40 πόντους, αλλά εκ των πραγμάτων αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου και μέχρι τώρα, και των πλέι οφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις