Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Επιβλητική νίκη στην υδατοσφαίριση η εθνική νεανίδων

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 13:07
UPD:16:37
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Κορυφαία της εθνικής ομάδας ήταν η Μίλβα Καλογεράκου με 4 γκολ, ενώ σκόραραν και οι 9 διεθνείς που χρησιμοποιήθηκαν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με το άκρως εμφατικό, 20-2, επικράτησε η εθνική ομάδα νεανίδων υδατοσφαίρισης της Μεγάλης Βρετανίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Από το πρώτο κιόλας ματς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε τις διαθέσεις του στη διοργάνωση. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί την ποιότητα και την θέληση που επέδειξαν από το ξεκίνημα της διοργάνωσης οι διεθνείς πολίστριες.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο 8λεπτο, όταν η Ελλάδα προηγήθηκε με 4-0. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τη Μεγάλη Βρετανία να σκοράρει για πρώτη φορά στην τρίτη περίοδο, ενώ πέτυχε κι άλλο ένα γκολ στην τελευταία.

Κορυφαία της εθνικής ομάδας ήταν η Μίλβα Καλογεράκου με 4 γκολ, ενώ σκόραραν και οι 9 διεθνείς που χρησιμοποιήθηκαν..

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 6-0, 2-1, 8-1

Στα άλλα παιχνίδια του Α' ομίλου, η Ολλανδία και η Ουγγαρία πέτυχαν σαρωτικές νίκες επί του Ισραήλ (29-1) και της Γερμανίας (21-4) αντίστοιχα.

Η πρώτη θέση του γκρουπ, που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά, θα παιχτεί μεταξύ Ελλάδας, Ολλανδίας και Ουγγαρίας, οπότε η αυριανή αναμέτρηση (18:30 ώρα Ελλάδος) ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και στην Ολλανδία θα κρίνει πολλά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις