Πρίφτης: Πολύ καλύτερος από εμάς ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 23:57
UPD:05/06/2015 00:03
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Δημήτρης Πρίφτης.

A- A A+

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήξερε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της Α1, όμως είχε κάθε λόγο να είναι τουλάχιστον ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στον τρίτο και τέταρτο αγώνα της σειράς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να λειτουργήσουμε καλά μεταξύ μας και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να πάμε να παλέψουμε» δήλωσε.

«Για τον Νέιμικ, λόγω της φύσης του τραυματισμού, δεν μπορούμε να έχουμε ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε πότε θα παίξει. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ξεκινάει από τη μέση και τον "χτυπάει" στη γάμπα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος με αυτό που βλέπω, δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση όλες αυτές τις ημέρες. Ελπίζουμε όλοι να τον έχουμε μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς» συνέχισε ο κ. Πρίφτης.

«Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε μετά τις δύο πολύ κακές εμφανίσεις στο ΣΕΦ, γι΄ αυτό είπα ότι είμαι ικανοποιημένος από τις εδώ εμφανίσεις μας. Σίγουρα στο τέταρτο παιχνίδι μάς βγήκε η κούραση. Γενικά θα έλεγα ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχουν μια δικιά τους λογική. Εμείς πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτούς τους αγώνες» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις