Εθνική Ομάδα: Συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΠΟ για να βρεθεί τρόπος μετάβασης της αποστολής στο Τόρσχαβν

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 12:31
UPD:12:45
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016, ωστόσο, η αποστολή της «γαλανόλευκης» έχει υποστεί τεράστια ταλαιπωρία από χθες λόγω των καιρικών συνθηκών.

A- A A+

Σε επαφές με ταδιωτικό πρακτορείο βρίσκεται η ΕΠΟ από το πρωί της Παρασκευής, έτσι ώστε να βρεθεί λύση για τη μετάβαση της αποστολής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Τόρσχαβν.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016, ωστόσο, η αποστολή της «γαλανόλευκης» έχει υποστεί τεράστια ταλαιπωρία από χθες λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Βόρεια Ευρώπη.

Το σίγουρο είναι πως εάν οι επαφές της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν αποφέρουν αποτέλεσμα και δεν καταστεί δυνατή η μετάβαση της αποστολής με πτήση τσάρτερ στην πρωτεύουσα των Νήσων Φερόε, τότε η διοίκηση της ΕΠΟ θα ζητήσει από την UEFA την αναβολή του αγώνα με πιθανότερη ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή (14/06).

Να υπενθυμιστεί ότι χθες η χαμηλή νέφωση δεν έδωσε τη δυνατότητα στον πιλότο του αεροσκάφους να το προσγειώσει στο μικρό αεροδρόμιο του Τόρσχαβν, παρά τις δύο προσπάθειες που κατέβαλλε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις