Euro 2016: Περιπέτεια στον αέρα για την Εθνική ομάδα και προσγείωση στη Δανία

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 23:21
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την Εθνική απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης.

A- A A+

Ένα απρόοπτο γεγονός  «σημάδεψε» την πτήση της Εθνικής Ανδρών για τα Νησιά Φερόε.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την ελληνική αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, λόγω των κακών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο προορισμού.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την Εθνική απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Το αεροσκάφος έφτασε πάνω από το αεροδρόμιο του Βάγκαρ, όπου όμως η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη.

Ο πιλότος προσπάθησε δύο φορές για την προσγείωση, όμως δεν κατόρθωσε να την ολοκληρώσει και να προσεγγίσει τον διάδρομο λόγω των κάκιστων συνθηκών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Δανίας, με την αποστολή των περίπου 55 ατόμων να βρίσκεται στον αέρα περίπου 7,5 ώρες.

Τελικά η αποστολή θα καταλύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης και αύριο θα γίνει προσπάθεια μετάβασης στα Νησιά Φερόε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις