Μπάσκετ: Άλλα 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 11:21
UPD:11:24
ΠΑΟΚ B.C.
A- A A+

Σε συμφωνία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους ήρθε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο 32χρονος φόργουορντ, που ήρθε υπό μορφή δοκιμής το 2012 στο «δικέφαλο» του Βορρά κι έκτοτε εξελίχθηκε σε βασικότατο στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που έκανε με νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για την υλοποίηση της κοινής επιθυμίας τόσο της ομάδας, όσο και του σπουδαίου αθλητή, που θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι και το 2018. Η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Βαγγέλη Μαργαρίτη με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».

Στη διάρκεια της εφετινής περιόδου στην Α1 ο Μαργαρίτης έχει 7.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 22:55 λεπτά συμμετοχής. Ο έμπειρος παίκτης δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: «Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και όλους στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την συνεργασία που είχαμε, την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου έδωσαν να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό αυτά τα τρία χρόνια και πραγματικά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε τα τρία επόμενα χρόνια να είναι ακόμη καλύτερα για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε οτιδήποτε περισσότερο αυτή την στιγμή. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και μία δουλειά να τελειώσουμε στους μικρούς τελικούς των πλέι οφ και εκεί πρέπει να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις