Μπάσκετ: Δεύτερη νίκη για Παναθηναϊκό με ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 20:18
UPD:20:58
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Στο ίδιο έργο θεατές Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον «Δικέφαλο» να είναι όπως και στο πρώτο παιχνίδι ανταγωνιστικός για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης αλλά τους «πράσινους» να πατούν... γκάζι προς το τέλος και να νικούν με το άνετο 75-61.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας έφτασε πλέον στο 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 με τη μακεδονική ομάδα και χρειάζεται ακόμη μία για την πρόκριση στον τελικό, την οποία και θα επιδιώξει να κατακτήσει στον τρίτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στην Πυλαία την προσεχή Τρίτη.

Ως το 25ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πάλευε στα ίσα το παιχνίδι (46-46), έχοντας κατορθώσει να επιστρέψει από διαφορά 17 πόντων, ωστόσο στη συνέχεια θαρρείς και «κατέβηκαν οι διακόπτες».

Καθοριστικός σε εκείνο το σημείο αποδείχθηκε ο Μποχωρίδης, που με τρία «κολλητά» τρίποντα στο τελείωμα της τρίτης περιόδου έδωσε την ώθηση που χρειάζονταν οι «πράσινοι» για να αποσπαστούν στο σκορ και να μην ξανακοιτάξουν πίσω τους.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους, ενώ ο Φώτσης πρόσθεσε άλλους 14 στη… σούμα. Από την πλευρά της μακεδονικής ομάδας ο Κάρτερ πάλεψε πολύ, σταμάτησε στους 20 πόντους αλλά μόνος του δεν αρκούσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις