Μπάσκετ: Πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 21:45
UPD:22:13
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά για τα πρώτα 30 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν όμως αποφάσισε να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του ο «Δικέφαλος» έμεινε να παρακολουθεί τους «πράσινους», οι οποίοι έφτασαν με άνεση στο τελικό 83-58 και... άνοιξαν το σκορ στις αναμετρήσεις της ημιτελικής σειράς με τη μακεδονική ομάδα.

Η επιτυχία των «πρασίνων» προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς επιτεύχθηκε απόντων τριών βασικών στελεχών τους, δηλαδή των Παππά, Μπατίστα και Διαμαντίδη, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε για ένα λεπτό.

Για την αθηναϊκή ομάδα πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ εξίσου καλός ήταν και ο Φώτσης, με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ κρατήθηκε στο παιχνίδι ως το 27ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 45-45, αλλά μόνο οι Μαργαρίτης (18 πόντοι) και Όντουμ (13) δεν ήταν αρκετοί.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην ίδια έδρα, που αυτή τη φορά θα έχει κόσμο μιας και ο Παναθηναϊκός εξέτισε την τιμωρία του, την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 18:30, και ακολούθως η σειρά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και το κλειστό της Πυλαίας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις