Περέιρα: Θέλαμε και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 00:01
UPD:15:51
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Χαρούμενος και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πως να μην ήταν άλλωστε, αφού υπό την καθοδήγησή του η πειραϊκή ομάδα έφτασε στο νταμπλ, το οποίο προστέθηκε στο βιογραφικό του.

«Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια προβλήματα, η Ξάνθη μας πίεσε ψηλά, μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν κάναμε καλές επιθέσεις κι αυτό μας έκανε να φαινόμαστε ανεπαρκείς στην επίθεση. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και στην άμυνα, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και μετά το γκολ του Τσόρι τα πράγματα απλοποιήθηκαν για μας» ήταν η ανάλυσή του για τον αγώνα.

Όσο για το απίστευτο γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες τόνισε πως «ήταν πολύ σημαντικό για μας, πολύ όμορφο γκολ από έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη. Μας βοήθησε αυτό το γκολ να κατακτήσουμε και τον δεύτερο τίτλο και είμαστε ευτυχισμένοι που κλείσαμε την χρονιά με το νταμπλ».

Η χρονιά είχε όμως και μια... πίκρα για τον Πορτογάλο. Ποια; «Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη για μας και γι΄ αυτό αποκλειστήκαμε. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά, σήμερα πήραμε το Κύπελλο και γι΄ αυτό δεν μπορώ από το να μην είμαι ικανοποιημένος. Θέλαμε όμως το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη».

Ο Περέιρα ρωτήθηκε και για τη συμβολής του προκατόχου του, Μίτσελ. «Φυσικά έχει μέρος στην κατάκτηση των τίτλων, εκείνος την έφτασε μέχρι το ματς στην Ξάνθη κι εκείνος προχώρησε στους πρώτους γύρους του Κυπέλλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον κόσμο, και φυσικά τον πρόεδρο. Οι τίτλοι αυτοί δεν ανήκουν στους προπονητές» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις