Λουτσέσκου: Το 0-1 άλλαξε τη ροή του αγώνα

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 23:28
UPD:24/05/2015 15:53
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Στο λάθος του Μπέρτου που κόστισε στην ομάδα του το 0-1, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, εστίασε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο τεχνικός της Ξάνθης. 

«Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ. Για μας ήταν κάτι το φανταστικό που φτάσαμε εδώ, που παλέψαμε για το πρώτο μας τρόπαιο. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Κυριαρχήσαμε, πιέσαμε, είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες, δεν αφήσαμε καθόλου τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του» είπε ο Ραζβάν Λουτσκέσκου.

«Δυστυχώς κάναμε ένα τραγικό λάθος και το πληρώσαμε. Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους κι αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Χάσαμε το καθαρό μυαλό, την αυτοπεποίθησή μας και ο Ολυμπιακός χωρίς ευκαιρίες έβαλε άλλα δύο γκολ με προσωπικές προσπάθειες των παικτών του» συνέχισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Παίξαμε με καρδιά, τα δώσαμε όλα, εάν δεν είχαμε κάνει αυτό το λάθος το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τους το είπα μετά το ματς. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, πέρυσι λίγο έλλειψε να υποβιβαστεί και μέσα σε μία χρονιά έκανε μεγάλη πρόοδο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις