Κύπελλο Ελλάδας: Δηλώσεις Ντομίνγκες, Φορτούνη

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 23:34
UPD:24/05/2015 15:53
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν ο παίκτης που «χρωμάτισε» με το φαντεζί παίξιμό του την αναμέτρηση.

A- A A+

Όπως συνέβη σε πολλούς αγώνες του φετινού πρωταθλήματος έτσι και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν ο παίκτης που «χρωμάτισε» με το φαντεζί παίξιμό του την αναμέτρηση, σημείωσε ένα έξοχο γκολ και πήρε τον τίτλο του MVP. 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και συγκινημένος. Μία δύσκολη χρονιά τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο, γι΄ αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος» είπε ο Αργεντινός άσος, που όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το τέρμα που πέτυχε.

«Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Θα το θυμάμαι για πάντα. Το αφιερώνω στην γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στους γονείς μου, στην οικογένεια μου, στους φιλάθλους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, σε όλους. Στον πρόεδρο και σε όλους αγαπούν τον Ολυμπιακό» δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε ότι «η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, βάλαμε τρία γκολ και κατακτήσαμε το νταμπλ».

Όσο για το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε; «Το φάουλ του δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάνουμε δουλειά με τον προπονητή, όμως το σημαντικό είναι που πήραμε το Κύπελλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις