Ν. Χουντής: Παράγοντας ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ η Αριστερή Πλατφόρμα

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 20:39
UPD:20:41
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν. Χουντής.

A- A A+

Υπέρ μιας συμφωνίας χωρίς δεύτερους και τρίτους γύρους προϋποθέσεων που θα περιλαμβάνει και την αντιμετώπιση του χρέους και της ανάπτυξης τάσσεται σε συνέντευξή του στη Real News ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν. Χουντής.

Παράλληλα, τονίζει, απαντώντας στα περί περί διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ ή πτώσης της κυβέρνησης από την Αριστερή Πλατφόρμα, πως «σε τέτοια σενάρια ορισμένων γνωστών κύκλων, τους απαντά η στάση της Αριστερής Πλατφόρμας που είναι συνιδρυτής και, κατά κοινή ομολογία, παράγοντας ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Χουντής υπογραμμίζει σε ό,τι αφορά τη συμφωνία και την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πως «η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται για μια συμφωνία που να είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει εκλεγεί με βάση αυτό το πρόγραμμα. Κατά συνέπεια θα υποστηρίξει και μια τέτοια συμφωνία».

Προειδοποιεί δε, ότι «εάν δεν υπάρξει εκταμίευση της δόσης προς τη χώρα , γεγονός που καθυστερεί από τον Αύγουστο, τότε η διευθύντρια του ΔΝΤ δεν θα μπορεί να αναφωνεί "εγώ τα λεφτά μου τα πήρα"».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή