Αντίθεση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ σε συμφωνία που θα ξεπερνά τις «κόκκινες» γραμμές

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 12:35
UPD:13:09
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Την αντίθεσή τους σε μία συμφωνία που θα περιέχει σκληρά μέτρα εκφράζουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις τους λίγο πριν από την συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να θέσει σε δημοψήφισμα ένα κείμενο που θα ξεπερνά τις «κόκκινες» γραμμές του και να ζητήσει από τον λαό να το απορρίψει, είπε στον ΣΚΑΙ ο Γ. Μιχελογιαννάκης. Εξήγησε πως δεν θα υπερψηφίσει μια τέτοια συμφωνία και πρόσθεσε: «Δεν φεύγω, ούτε παραδίδω την έδρα μου. Είναι δυνατόν να φύγω από τις αρχές που παλέψαμε;». «Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να φέρει τέτοια συμφωνία ... Ο πρώτος που θα την καταψήφιζε είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας» σημείωσε στον ΣΚΑΙ ο προσκείμενος στην Αριστερή Πλατφόρμα βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος. «Οι δανειστές έχουν πρήξει το συκώτι στον λαό, όχι εμείς» είπε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει πίσω και να υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές μας μέχρι τέλους».

«Η Κεντρική Επιτροπή θα ζητήσει από την κυβέρνηση η όποια συμφωνία να είναι συμβατή με το πρόγραμμα μας» τόνισε στο Μέγκα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή