Μπάσκετ: Στην Αμαλιάδα για να τελειώνει ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 10:00
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ολυμπιακός-Κόροιβος Αμαλιάδας πράξη... δεύτερη απόψε, αυτή τη φορά όμως στην πόλη της Ηλείας, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται εκ νέου δύο ημέρες ύστερα από το θριαμβευτικό 91-52 του φιναλίστ της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ, στον πρώτο αγώνα των δύο συλλόγων για την προημιτελική φάση της Α1 Ανδρών.

Ο Κόροιβος θα φιλοξενήσει απόψε τους «ερυθρόλευκους» στην Αμαλιάδα (18:00) στη δεύτερη αναμέτρηση, που αν έχει την ίδια κατάληξη θα στείλει την πειραϊκή ομάδα στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που την περιμένει ο Άρης, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε την ΑΕΚ με 2-1 νίκες.

Το παιχνίδι έχει φαβορί και μάλιστα απόλυτο, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση ο Ολυμπιακός έδειξε να έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το φάιναλ-4 της Μαδρίτης, έπαιξε σοβαρά, πειθαρχημένα κι έδειξε με την εξαιρετική εμφάνισή του ότι το 2015 θέλει να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Σλούκας (πρόβλημα στο ισχίο) ταξίδεψε στην Αμαλιάδα, αν και θεωρείται δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλος αφού δεν είναι 100% έτοιμος και ο προπονητής του δεν θα ήθελε να ρισκάρει, οπότε η λογική λέει ότι τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Δημήτρης Κατσίβελης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις