Παναθηναϊκός: Στήριξη από τον κόσμο

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 22:21
UPD:22:27
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τη στήριξη προς την ομάδα εξέφρασαν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στη σημερινή πρπόνηση των «πρασίνων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ (26/05) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά και αρκετά προβλήματα. Ο κόσμος, πάντως, φρόντισε γι΄ άλλη μια φορά να δείξει την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ ενόψει της συνέχειας, δίδοντας το παρόν στη σημερινή προπόνηση. 

Το πρώτο παιχνίδι με το «δικέφαλο» του Βορρά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που καθιστά την αποστολή των «πρασίνων» ακόμη πιο δύσκολη. Οι φίλαθλοι θέλησαν με την παρουσία τους να ενισχύσουν ψυχολογικά τους παίκτες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στους τελικούς και να διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό (σ.σ. λογικά θα περάσει τα εμπόδια των Κόροιβου Αμαλιάδας και Άρη).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε τρεις παίκτες στη διάθεσή του, ωστόσο κανονικά έδωσε το «παρών» ο νέος συνεργάτης του και μέχρι πρότινος προπονητή του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης.

Εκτός έμειναν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Εστέμπαν Μπατίστα λόγω των γνωστών προβλημάτων τους, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ρέιμαρ Μόργκαν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από μία φλεγμονή στις αμυγδαλές. Όμως, η περίπτωση του νεοαποκτηθέντα φόργουορντ δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα κανονικά από αύριο).

Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν ότι γυμνάστηκαν κανονικά οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις