Ρ. Λουτσέσκου: «Έχω καλό προαίσθημα»

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 15:42
UPD:18:59
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Την αισιοδοξία του ότι η Ξάνθη μπορεί να πάρει το Κύπελλο στον αυριανό τελικό με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος προπονητής της ακριτικής ομάδας παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν έκρυψε πως έχει καλό προαίσθημα για το παιχνίδι.

«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για την πόλη, το σύλλογο, τους παίκτες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν παίξει σε τελικό, ενώ ούτε η Ξάνθη έχει βρεθεί ξανά σε τελικό. Πρόκειται για ένα όνειρο που μας δίνει κίνητρο. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει συνηθίσει να κερδίζει τρόπαια, αλλά όταν έχεις ένα όνειρο και παλεύεις γι’ αυτό μπορείς να το διεκδικήσεις. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε», τόνισε αρχικά ο Λουτσέσκου και συνέχισε:

«Έχουμε δικό μας τρόπο παιχνιδιού, παρόλα αυτά όταν αντιμετωπίζουμε μια ομάδα μπορεί να αναγκαστούμε από το δικό της τρόπο παιχνιδιού να οπισθοχωρήσουμε.Το πιο σημαντικό για μας είναι να αντιδράσουμε στην κατάλληλη στιγμή και να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Και φυσικά να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό.  Ξέρουμε πολύ καλά όταν έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό ως «όχι τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου, αλλά μια πολύ σημαντική. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, βρίσκομαι για πρώτη φορά στον τελικό, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και τους προηγούμενους τελικούς που είχα στην καριέρα μου», ενώ για το αν η ομάδα του έχει άγχος επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Δεν ξέρω αν έχουν άγχος οι παίκτες μου, πιστεύω ότι από την μεριά μου έχω στείλει το σωστό μήνυμα. Εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Έχω καλό προαίσθημα».

 Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλίσκας υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο πιο ιστορικός αγώνας της ομάδας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και τη δυναμική του. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις