Β. Περέιρα: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 14:57
UPD:15:01
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να κατακτήσει και το Κύπελλο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού με τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου ότι είναι το φαβορί για το τρόπαιο, ενώ επισήμανε ότι στόχος της είναι να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς της.

«Η Ξάνθη δεν έφτασε τυχαία στον τελικό. Είναι πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, καλό προπονητή κι όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι το αυριανό ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να παίξουμε με όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Το ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ, θέαμα, ποιότητα, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό τους. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα κάνει αισθητή την παρουσία του και είναι σημαντικό να προσθέσουμε ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή μας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

'«Από το πρώτο λεπτό της μέρας μέχρι το τελευταίο το βράδυ πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί. Ο χαρακτηρισμός φαβορί δεν μου λέει κάτι. Σε έναν τελικό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας».

Αναφερόμενος στην περίπτωση του Φουστέρ είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιο παίκτη ξεχωριστά. Είμαι εδώ να μιλήσω για τον τελικό, για όλους τους παίκτες. Ξεχνάμε τους τίτλους που έχουμε κερδίσει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη αύριο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις