Παναθηναϊκός: Συνέχισε με θεραπεία ο Λαγός

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 12:21
UPD:12:30
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Ο Τάσος Λαγός συνέχισε με θεραπεία δύο 24ωρα πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ανησυχίες, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχουν για το ενδεχόμενο απουσίας του διεθνούς αμυντικού μέσου των «πρασίνων», ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ακολούθησε υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» σε συννενόηση με τον παίκτη έκρινε πως χρειάζεται μερικές ημέρες ξεκούραση, καθώς λόγω των συνεχών υποχρεώσεών του στην ομάδα, παρουσίασε σημάδια κόπωσης.

Λογικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα λάβει μέρος στην αυριανή τελευταία προπόνηση και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σίγουρα εκτός θα μείνουν οι Χουχούμης και Πέτριτς, που παραμένουν στα... πιτς λόγω τραυματισμού.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι περιορίστηκαν σε ασκήσεις με τη μπάλα. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη γι΄ αύριο το απόγευμα κι αμέσως μετά ο Γιάννης Αναστασίου θα ανακοινώσει την αποστολή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις